Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
seprence
csendes tag
Sziasztok!
Évek óta nagy rajongója vagyok a növényvilágnak. Gondoltam legyen már külön topicja a botanikának, nem akarom szétoffolni az OFF-ot
De bele is vágnék: nem tud vki nekem ajánlani egy oldalt, vagy könyvet, amely tartalmazza a tudományos elnevezések magyarazatát: miért nevezik pl a maszlagos nadragulyát - atropa bella-donna-nak? Erre jó válasz: atropin tartalma miatt, ill ''bella-donna'' szép asszony elnevezés onnan ered, hogy pupillatágító hatása miatt régen használták a hölgyek...
Ennél és még egy pár más növénynél is ismerem a elnevezés eredetét, de sajnos a többségnek nem. Ezért kérem segítségeteket....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest