- Kompakt vízhűtés
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ja, külömben, ha a képen a kishangszórós rendszer van, annak 2 változata volt, ha jól emléxem a kisebb 600E HUF volt, a nagyobbik egy milla felett. A külömbség többekközött a hangszórók száma, tehát a kisebbiknél 5db kocka hangszóró volt, a nagyobbikban viszont már 2x5 db, és irányítva, tehát pl. egy hangfal tartó rúdon két hangkocka volt, külömböző irányokra forgattva.
-
Allien
veterán
Sajna, a linket nem tudom behozni (le vagyok korlátozva). De, én anno voltam a lentebb említett szakboltban, elég sokat, és halgattam több Bose rendszert is. A kisebb méretü dobozkák egyértelmüen jól szolnak, de csak magas, és középben, mély nuku, ezért kell hozzá a mélyláda, és sajna, az egy bizonyos hangerő után lép csak be, viszont attól még nagyon jót szól. Ilyesmit építenek be, ha jól tudom, az Alfa Rómeó-kba is.
Volt egy másik hangszóró, ami mértben nagyobb volt, bár még így is kb. egy 15''-s monitor fele lehetett, kb. abból viszont már jött mélyhang is ki, és nagyon jól szolt az is, és tisztán. Ha lottyon nyernék, én tutira vennék Bose rendszert, mert kisebb helyet foglal, mit más rendszerek, és szól legalább ugyanúgy (szvsz).
Tehát, minden csak pénz kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest