- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Sajna, a linket nem tudom behozni (le vagyok korlátozva). De, én anno voltam a lentebb említett szakboltban, elég sokat, és halgattam több Bose rendszert is. A kisebb méretü dobozkák egyértelmüen jól szolnak, de csak magas, és középben, mély nuku, ezért kell hozzá a mélyláda, és sajna, az egy bizonyos hangerő után lép csak be, viszont attól még nagyon jót szól. Ilyesmit építenek be, ha jól tudom, az Alfa Rómeó-kba is.
Volt egy másik hangszóró, ami mértben nagyobb volt, bár még így is kb. egy 15''-s monitor fele lehetett, kb. abból viszont már jött mélyhang is ki, és nagyon jól szolt az is, és tisztán. Ha lottyon nyernék, én tutira vennék Bose rendszert, mert kisebb helyet foglal, mit más rendszerek, és szól legalább ugyanúgy (szvsz).
Tehát, minden csak pénz kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest