Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
HantekDSO
junior tag
válasz Lord Gabor #24 üzenetére
Ezek szerint nem beszélgettél még "igazi" hifistával! (Szerencsés vagy! ) Még a 80-as években építgettem QUAD 405-öst, RIAA korrektorokat, akkor futottam össze párral. Amikre közülük többen is megesküdtek, hogy befolyásolja a hangminőséget:
- A hangfalak kábelének a színe.
- A hangfalak kizárólag kőből faragott lábakon állhatnak - ugyanolyan méretű és formájú, de fémből készült láb "eltorzítja a hangképet"
- A tápegység szűrőelkóinak szintén nem mindegy a színe (természetesen mindkét színű 10.000 uF-os, 63V-os volt.)
- A szobában, ahol hallgatod, nem lehet telefon (80-as évek, vezetékesről beszélünk...)És még sorolhatnám... Mikor szóvá mertem tenni, hogy én bizony ezen különbségekből semmit ne hallok, természetesen én voltam az, aki hülye az elektronikához és az akusztikához.
Szóval ennek a "csodacsapatnak" nem számít az ár, a műszaki, mért jellemzők - ha 10 millió kell ahhoz, hogy "hifistának" nézzék, akkor az utolsó fillérjét is elkölti az ilyen .... na inkább nem írom le mikre, mert még az unokám is ki lesz innen tiltva!Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest