Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Első részbe belenyaltam, aztán elengedtem, másodikat már vagy 5x kezdtem újra, közepéig eljutottam, aztán el lett engedve. 3. részt sikerült többször kitolni, de end game build nem lett meg, mivel a végén hát hogy is mondjam semmit nem látni mi történik csak meghalsz. Ez a része nem tetszett, de a többi igen.
-
MasTer
tag
Nekem a kettes nem tetszett, nem is játszottam végig, míg az egyes és a hármas nagy kedvencem.
-
Daelion
őstag
Nekem semmi bajom sem volt a 3-al pláne miután sok kezdeti gondot rendbe tettek pár DLC után, több mint 1200 órám van benne már.
'sőt igazából sztem a gun/gameplay a 3-ban a legjobb az összes rész közül és nekem az a mérvadó hosszú távon egy Looter Shooter-ben'
Pont most vittem végig kb 2 hónapja megint egy új karival mert régi haverom akivel BL 1/2-t játszottam csak most szánta rá magát 3-ra azt mondom oké csinálok egy új karit vele. 'pedig nekem már minden kariból van max szintes end game builden,stb'
Alapvetően neki is tetszett a 3 nem igazán panaszkodott miatta mert direkt rákérdeztem a végén, hogy mit gondol róla.
Nekem a 4 is első napos vétel lesz az biztos, legyen akármilyen én biztos el fogok vele szórakozni. -
flexxx2
őstag
remélem a 2eshez fog hasonlítani, mert a 3asban valahogy nem adta annyira
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!