Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na nézelődtem. Itt az mondják hogyha az amazonról rendelem akkor jár mellé az extra. Ez tiszta. Megnéztem az amazonon, 25 dodó felett free shipping van, ez jól is hangzik.
De ezt találtam még az amazonon:
"Jewel Case: Games with the term "Jewel Case" means that, while the disc containing the game will be housed in a standard CD case, the case itself will not be put inside a larger box by the manufacturer. Usually this means that there is no printed documentation for the game, although instructions might be accessible via an Acrobat file on the CD. The jewel-case format is typically available for new games that do not require a user's manual or older games."
Tehát ha jól értem egy sima CD tokban kapom mindenféle dokumentáció és doboz nélkül
Ez má' nem kafa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez má' nem kafa.