- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Egész addig míg nem találkoztam Mr. Terra-val azt hittem überfegyóim vannak. Aztán átértékeltem a dolgot. Jelenlegi felszerelésemmel lehetetlen megölni még pt1-ben sem. Nézegettem yt videókat, volt aki 13 mp alatt lenyomta egy shotival.

Utóbbi 30 óra játék alatt szedtem össze a mostani készletemet, ebből egy kiemekedő volt a Hellfire. Kb 12 kulcsot felhasználtam de amit onnan kaptam az egy kivételével eladtam vagy betettem a safe-be pihenni, kb harmad vonalbeli megoldásnak jó csak. A Pirate DLC-t mikor elkezdtem ott az automatákból fasza cuccokat lehetett szerezni, de az fps drop miatt abbahagytam és inkább befejeztem a pt2-t, most meg 2,5-öt.
110 óránál járok a szirénnel, de innen már elég reménytelennek érzem a gyűjtögetést, kb 10 óránként van valami értékelhető. Most Hyperion Circle-ben mondjuk pont dobott egy fasza relic-et amivel majdnem megdupláztam az smg tárkapacitást 2000-re.
Tegnap este mentem volna egy kicsit farmolni, két boss-t is lenyomtam, de semmi értékelhető nem volt, pár zöld és egy kék. Na jó volt egy narancs is, WEP-en dobta Tumba, de szintén használhatatlan volt.
Este megcsináltam a Creature DLC utolsó két körét pt2,5-ben. Elég gyengus volt, szinte semmi ellenállás, a legvégén szívtam csak meg a fő boss ellen mert nem jó fegyverrel próbálkoztam. Második nekifutásra egy slag shotival viszont pikk-pakk leszedtem. Komolyan a hazafelé vezető úton jobban megizzadtam, azok a rabid stalkerek nagyon megkeserítették az életemet mikor nyolcan körbevettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest