Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crosscut
csendes tag
Én is singlebe tolom, annyira hogy meg is vettem de még mindig a kalóz változatot nyüstölöm. bőven elég az is.
Coop nem rossz, anno az 1 részt játszottam is úgy, de nem sokat adott hozzá az élményhez, sőt inkább talán kicsivel rosszabb is volt úgy játszani.
Egyébként a második rész nagyon állat lett. Tényleg az első rész "hülyeségeit" javították/tökéletesítették.
A sztori kellően fordulatos és érdekes (legalábbis számomra) valamint az pl nagyon tetszett hogy mikor Rolandot kell kiszabadítani akkor ha a legelső helyen ("marcus szobor") sokat időzöl akkor elviszik máshova Rolandot (friendship gulag) viszont ez csak opcionális mert a "marcus szobor"nál is ki lehet már szabadítani.8800GTvel mehetne highon a physx? mert van egy-kettő ilyen kártyám amit nem használok, de mindenhol azt olvastam hogy az édeskevés a játékhoz. Itt persze nem arra gondolok hogy berakom és mikor sanctuaryban ellövök egy rongyot akkor oké az FPS (mert az amúgy is oké egy vidkártyával) hanem arra amikor 10 robot jön egyszerre és dobom a gránátot, lövök stb stb. Szóval "intense firefight"
DLC(k): nem is tudom igazán, hogy mennyire várjam/ne várjam őket. Annó az első résznél a Doktoruras tetszett, meg így igazából a törzsörmesteres (Knoxx) is oké volt viszont annál és a robolutionnál sem tudtam azt tolerálni hogy "nagy mappok de ha kilépsz akkor rohanj végig újból"....macskapöcse....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gumi és felni topik
- Automobilista 2
- Saros (PS5)
- Autós kamerák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- ZBook 17 G6 17.3" FHD IPS i9-9880H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest