Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én lvl16 vagyok, és eddig sehol se találtam meg az alap hangulatát. Sőt, most egy résznél abba is hagytam, mert nem lehet továbbmenni. Egyszerűen elfogyott a lőszer egy bossfightnál. Min 2 ember kell, anélkül nem megy. Nincs nagy szintkülönbség, simán menne, ha nem fogynák ki.
A mellékküldik ötlettelenek. Oda-vissza rohangálok a pályán, gyalog, csak hogy legyen benne óra. Visszamentem oda, ahonnan most jöttél el a hajóval, ugyanazok a szintű ellenfelek vannak ott még mindig. Tehát nem fejlődnek veled. A zene ami adta a BL hangulatát, itt nincs meg. Nagyon szép, el lehet vele játszani sokat, de hogy 100% hogy nem kezdem előlről, az biztos. Már azt is megbántam, hogy Zeroval kezdtem, amennyire jól néz ki a videókban, annyira használhatatlan. Moredcait adnák, még lenne benne élmény, azt nagyon csíptem.
A fegyókra adott badass pontokat se értem teljesen, a régi rendszer jobb volt. A fejlesztést csak iridiumért marhaságot meg teljesen kivenném.
Saját meglátásom szerint, túl sokat akartak újítani, túl sok extrát akartak belevinni. Ja és szeretném látni a bazillionsok fegyót, mert eddig összesen ha találtam annyit, amennyit összeszedek BL első részén. Csak az első nagy mapon több fegyót szedek össze, mint itt lvl16ig. És ami kevés is van, az is szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest