Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Első benyomásom pont ez volt mint neked. De nem adtam fel
11 órát tettem bele, most lvl 17 vagyok. Kb 10. szint után kezd izgalmas lenni, addig valóban olyan semmilyen. Lesznek nagyon brutál map-ok ahol visszajön a nagy nyílt terep.Az a véleményem, hogy az első pár óra unalmas gameplay-t leszámítva iszonyat durva lett a játék.

És a physx valami iszonyat odab@sz a látványnak

Zolás: Dust se tetszett? Tundra Express is iszonyat durván néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
11 órát tettem bele, most lvl 17 vagyok. Kb 10. szint után kezd izgalmas lenni, addig valóban olyan semmilyen. Lesznek nagyon brutál map-ok ahol visszajön a nagy nyílt terep.