Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a második rész merőben más. sokkal változatosabb helyszínekkel és ellenfelekkel. ott viszont a harcrendszer lehet bosszantó egy idő után, de ahhoz nagyon sokat bele kell tenni, hogy ez zavarjon.

ha ez vigasztal, én az első résszel úgy voltam anno, hogy egy végigjátszás után meguntam pont az általad említett dolgok miatt. monotonnak tűnő küldetések, egysíkú pályák stbstb. aztán a második rész 300 órája után elővettem megint és sokkal jobban bejött az egész. imádtam.
lehet neked is kellene tenned így egy próbát. bl2 esetében a barbizós ruha dlc-k kivételével érdemes beszerezni az egészet. mostanság már jó áron is fosztogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest