- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
A felnik ára mindennel együtt 80k.
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
Hopp-hopp!
-
nagash
senior tag
Csere is játszik!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
Thx a kommentet!
Sajnos én is így látom. Jelen pillanatban inkább 1:1-ben cserére hajtok 15''-ra. -
aztec
csendes tag
nádzson szééép a g60ad az 1ik kedvenc autóm!
DE!
A borbeteket az életben nem fogod 100ért eladni... Én nemrég adtam el hasonlow konfigban 2 16''os szettet gumával - ráadásul kicsit peresebbek voltak (215/40 és 205/45) és 60 valamint 70ért mentek el és nagyon örültem h végre szabadulok tőle...
So ha duenre és hason helyekre is feldobod normálabb árral sztem pikkpakk elviszik!
peace -
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
UPIKA!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
Tehát eladóvá válhatnak a címben említett cuccok.
Felnik: Borbet Design A 7,5x16H2 (ebből van 4db). Hátul Dunlop 225/45ZR16-os gumik vannak. Ezeket nem árthat cserélni. Elöl Goodyear 205/50?R16-osok. Ezek még egész jó állapotban.
Kormány: 32cm-es Dino sportkormány (én úgy tudom, Momo gyártja, nem vagyok nagy guru). Természetesen aggyal együtt menne a dolog. 25k a kiindulási ára. A kormányhoz nincs műbizonylat (ezért adom el).
A felnik új ára 42k és 38k között van. Szerintem 25k darabjáért nem sok, de csak szemle után beszélhetünk árról.
Van továbbá egy mélyládám is. Valami házi téma lehet. Irányár: 6k.
Linkek az 1.hsz-ben.
[Szerkesztve] -
nagash
senior tag
Reggeli UP!
-
nagash
senior tag
Hopp!
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
Még minden megvan, láda foglalva!
-
nagash
senior tag
-
nagash
senior tag
-
nagash
senior tag
UP!
-
nagash
senior tag
A felnik új ára: 25k/db, gumival, szélesítőpogácsával.
-
nagash
senior tag
Borbet alufelni, Momo sportkormány eladó!
-
nagash
senior tag
Új reggel, új lehetőségek!
-
nagash
senior tag
válasz
StoneBridge #24 üzenetére
Remail!
-
StoneBridge
senior tag
Jó reggelt, mélment.
-
nagash
senior tag
Jó reggelt!
-
nagash
senior tag
Mai 2. UP!
-
^Bundi^
őstag
Ápp a cuccoknak.;)
-
nagash
senior tag
Alufelni, kormány, mélyláda. Képek, linkek az első hsz-ban.
-
nagash
senior tag
-
nagash
senior tag
Hopp!
-
nagash
senior tag
Na, ezzel csak annyi a probléma, hogy abból a pénzből egy komplett garnitúrát tudnék venni. Utánanéztem és a cserélendő Dunlop gumijaimnak (225/45ZR16) ára lenne kb: 80k/db. Namost kettőnek az árából veszek 4db 15''-os Borbet BS felnit és 4db Falken ZE512-es gumit mondjuk. (205/50R15 méretben ami váltóméret).
-
nagash
senior tag
válasz
Papa-Georgo #14 üzenetére
Hát az tényleg húzós!
Nekem elég lenne csak a kormányt cserélnem egy műbizisre, de kinek kellene csak a kerék? -
tuctuc
aktív tag
Beleér a kasztniba? Tartsd meg a felnit, és vegyél rá peresebb gumit.
www.gumibolt.hu-n vannak váltóméret-táblázatok. Én a 185/65R14-em cseréltem 205/40R17-re, és nincs vele semmi gond, mindkét kerék 596mm átmérőjű.
Annyira nem gáz a /40 se, pesten is elvagyok vele, ha be kell mennem, 70-80al szinte mindenhol, ha meg jó az út... szóval vegyél perest.
Megnéztem, 195/50R15 a gyári Corrado kerék, 195/45R16 nagyjából váltóméret, 205/45R16 még talán bepróbálható, az 13mm-el nagyobb.
[Szerkesztve] -
nagash
senior tag
Up és Jó Reggelt!
-
nagash
senior tag
Érdekelhet téli szett, értékegyeztetéssel.
-
nagash
senior tag
Na, akkor egy második UP mára!
-
nagash
senior tag
UP a király cuccoknak!
-
nagash
senior tag
Elméletben, ha tudod kitől származik akkor bemész és kérsz egyet. Én nem tudom kitől (melyik boltból) származik. Vizsgán piszkálhatnak, de arra van gyógyír. A rendőr is piszkálhat, ha nagyon akar. Én igazából csak nem szeretném, ha a friss jogsimmal meg minden bajommal együtt piszkálnának. Egyébként tudok egy helyet ahol olcsóbban új Raidet tudsz venni bizonylattal. carstyling.hu-n van egy hirdetés. Ne feledd hogy agy is kell hozzá nem csak a kerék. Az agy néha többe kerül.
-
NoLF
veterán
azon gondolkodám hogy vajon mi az útja-módja ha vennék egy ilyen kormányt műbizonylat nélkül, hogy ne b@szogathasson a rendőr?
-
nagash
senior tag
Szevasz Cimbora!
Nem a gumikat, hanem a kerekeket adom el. Nem lett előkészítve a kocsi és úgy lett alátéve a cucc és beleér a vázba (ha többen ülnek benne mint 2).
Valamikor dumcsizhatnák Msn? És ha rendben lesz a kocsi akkor átgurulok vmikor.
Bogárka? Szerintem jól néznének ki a kerekeim rajta. -
szbotond
tag
szép az autood tezsvír...
....de mir adod el vala az gumikut róla heh??
üdv & upi -
nagash
senior tag
Csak tessék, csak tessék!
-
nagash
senior tag
Szasztok!
Tehát eladóvá válhatnak a címben említett cuccok.
Felnik: Borbet Design A 7,5x16H2 (ebből van 4db). Hátul Dunlop 225/45ZR16-os gumik vannak. Ezeket nem árthat cserélni. Elöl Goodyear 205/50?R16-osok. Ezek még egész jó állapotban.
Aki nem ismerné, annak egy-két link:Bővebben: link, illetve a kocsin:Bővebben: link
Kormány: 32cm-es Dino sportkormány (én úgy tudom, Momo gyártja, nem vagyok nagy gugu). Így néz ki, de ez nem az enyém: Bővebben: link. Természetesen aggyal együtt menne a dolog. Ezt 25k-ért árulják így az enyémnek is ennyi lehet a kiindulási ára. A kormányhoz nincs műbizonylat (ezért adom el).
A felnik új ára 42k és 38k között van. Szerintem 30k darabjáért nem sok, de csak szemle után beszélhetünk árról. Fotók a 7végén lesznek. Figyelem! Most még csak árazást kérek illetve érdeklődést mérek.
Van továbbá egy mélyládám is. Valami házi téma lehet. Fotó 7végén. Irányár: 6k.
Egy kép, hátha segít: Bővebben: link
Hajrá, hajrá!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest