- Apple MacBook
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Igen azzal már nem akartam tetézni a dolgot, hogy ez a pendrive tulajdonképpen egy külső SSD. Partíciós táblát majd meglesem, de ha emlékeim nem csalnak akkor MBR, de lehet tévedek és akkor esetleg meg is lenne a probléma forrása. Igen azt valóban elfelejtettem megemlíteni, hogy Linux ISO-t próbáltam kiírni. Ha windows kell akkor a Win MCT-t használnám. Amazon-os vélemények között is keresgéltem, hátha valaki említette volna, hogy nem megy a pen-ről a boot-olás, de azonkívül, hogy sokan a beesett másolási sebességre panaszkodtak, egy hozzászóló írta, hogy nála a sebességek vannak a rátelepített rendszer alatt, azt hiszem windows to go rendszert említett. Köszi a corsair fórumot! Lehet regisztrálok oda és ott is érdeklődöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Fejhallgatós találkozó
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest