Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Engem az érdekelne, hogy a BartPE, MiniPE (XP-re épül) és hasonló windóz live CD-szerű rendszereket hogyan lehet persistentté tenni egy pendrive-on?
Eddig annyit tudtam megcsinálni, hogy bootolok a penről és ugyanúgy működik, mintha CD-ről vagy DVD-ről bootolnék. Vagyis a változtatásokat nem őrzi meg és pl. update-ekhez is a ramot használja.
Ubuntunál az usb live készítőben beállítható hogy persistent vagy nonpersistent verziót akarsz, az működött is csak a helyhiánykorlátba ütköztem.
Windóznál hogy érhető el, hogy a live környezetben végzett módosítások megmaradjanak, hiszen a pendrive-ra ugyebár írni is lehet. Vagy hogy csak azt írja a ramba, ami kikapcsolás után elveszhet, amit módosítok és mentek az a következő indításnál is ugyanúgy maradjon?
Tud erre esetleg vki válaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Filmvilág
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Le Mans Ultimate
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest