Hirdetés
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Ferry
senior tag
válasz
orion1025
üzenetére
A milyen növényre nem tudok válaszolni, max képed csinálni.

Úgy 2-3 hetes, és általános tápoldatot kapott tőlem, akitől kaptam az nem tudom milyen tápkockát rakott bele, de gondolom általánost ő is.
A levélhullás meg elég gyorsan olyan 3 max. 4 nap alatt végbement
Minden más növényem ami abban a szobában van szép, semmi bajuk, szóval csak a táptúladagolásra tudok gyanakodni, és köszönöm is a tanácsot gyorsan átültettem, meg megmetszettem kicsit a gyökerét..
Remélem észhez tér..

-
Pá
addikt
válasz
orion1025
üzenetére
Köszönöm a részletes tanácsot.
Szeptember végén vettem őket, egyszerre 4 félét. A másik kettő jól érzi magát, ezekkel volt gond.
Sajnos nem sokat értek hozzájuk, úgy voltam vele, hogy megveszem őket aztán majd belejövök.Kb 4 naponta locsolom őket egy bő deci vízzel.
Hétvégén átültetem az első fát. Valamire kell figyelni ennek kapcsán? Spéci föld ilyesmi?
A másik fát meg akkor visszanyesem, jó lenne ha még menthető lenne, már lemondtam róla igazából. Bár öntöztem továbbra is, hátha lesz valami.
-
concret_hp
addikt
válasz
orion1025
üzenetére
azért remélem nem sikerül húsvétra kidögleszteni

azt írták, hogy viszonylag "igénytelen" ezért aggódom picit, bár azt mindenhol írták, hogy klímaváltozás után 2-3 héttel levelet hullajt.
nem tettem ki levegőre, a nappaliban van, viszonylag stabil hőmérséklet és nem kap sok fényt (bár ez télen gondolom nem nagyon lenne lehetséges amúgy sem)
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Capriolo Oxygen 29" MTB Új
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ambiano GT-EWM-03 kompresszoros, háztartási jégkockakészítő 150W 1.8L eladó 2 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest