Hirdetés
- iPad topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRM
csendes tag
Ezeken már túl vagyok, látja is a projekt, hogy van GPU.
Társprocesszorok AMD ATI Radeon HD 5400 series (Cedar) (512MB) driver: 1.4.1741 OpenCL: 1.02
Az alkalmazásoknál viszont külön nincs opencl-es, de másnál már láttam, bár ő win7-es volt.
http://paste.ubuntu.com/6539978/Az eseménynaplónál is kiírja, hogy van opencl. Számít az, hogy a tárolóban levő kliens-t telepítettem és nem úgy szedtem le külön a boinc oldaláról, van egyáltalán valami kis különbség köztük, mondjuk hülyén hangzik, de másik progiknál van, hogy nem ugyanaz amit külön felveszek ppa-ba, mint ami az alap tárolóban van.
-
KRM
csendes tag
Én most épp a Milkyway-t próbálgatom. Az miért van, hogy nem ad GPU-s feladatot? Ubuntu-n fut HD5450-es kártyám van, driver fenn van és az opencl is. A weboldalukon a nekem osztott feladatoknál, látom, hogy más kapott ati-ra nvidia-ra opencl-es cuccot, csak ő eldobta és én kaptam meg, viszont, csak CPU-ra.
Lehet nem elég jó a videokarim hozzá, hogy kapjak? De akkor meg lehet, nem írná ki, hogy társprocesszor ez.
Tud valaki valamit mondani?Csak kipróbálás szinten érdekel a dolog, mert a WCG ami szinte mindig megy, de náluk meg nincs GPU-s projekt, pedig lehet ők is jobban járnának.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPad topik
- Macska topik
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Witcher 1 Collector's Edition
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest