- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Elnézést kérek, mert tágan fogalmaztam. A 7xxx sorozatra említett kiforratlanságba a drivert is beleértettem. Vagy a stabilitást. Ma csak az AMD videókártya illesztőprogramot telepítettem fel. A "parallel" SDK-t például nem, vagy a HDMI-t sem, meg a videótranszkódolót sem. Ilyen kizárásos alapon próbálom, ki, hogy van-e kedvező változás. Jelenleg 5 hibátlan mini collatz-nál tartok, tehát úgy néz ki működik. A GPU-Z-ben a Directcompute 5 mellett pipa van, tehát ehhez úgy néz ki elég csak a videókártya illesztőprogram, mindenesetre a GPU számolás megy Collatz alatt. Viszont a "parallel" SDK hiányában a MilkyWayHome bele sem szagol a kártyában, mert hiányolja az OpenCL meghatjót. Az alapprobléma az, ha mindent feltelepítek a catalystból, akkor hiba csúszik a számolásokban és szinte mindegyikben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 635 laptop eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest