Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Szevasztok!

Na megynyitom ezt a theme-t bár őszintén szolva nem nagyon néztem meg h van már-e az első kettő oldalt megnéztem ott nem láttam akkor mivel h a játék nem régi talán még nem csinálhattak...!!

Nah Ti mit tudtok erről a gameról nekem szimpatikusnak tűnik lehet,hogy meg is veszem vagy elöbb letöltöm milyen 1 oldalról szedtem le infót ami a következő:
    Az orosz Deep Shadows hosszú vajúdások után úgy tűnik befejezte a fejlesztését a Boiling Point: Road to Hell című FPS-ének. A játék kiadója, az Atari azt ígéri, hogy még ebben a hónapban megérkezik a boltokba a dobozolt verzió. A Deep Shadows fejlesztőcsapat már 2001-ben letette a névjegyét a játékvilágban a Codename: Outbreak című taktikai FPS-sel. Sajnos maradandót nem sikerült alkotniuk, mert nem volt túl szerencsés a megjelenés időpontja. Akkortájt jelent meg a Return to Castle Wolfenstein, a Ghost Recon és a Red Faction hogy csak nagyobbakat említsem. De a Deep Shadows azért nem adta fel, hiszen az újságok többnyire 80% felé értékelték az alkotásukat. Azonnal neki is kezdtek egy új játék fejlesztésének, amelynek a Nexus munkacímet adták. Pár év után ebből lett a Boiling Point: Road to Hell.A játékban Saul Myers-t irányíthatjuk, aki egy nap hívást kap attól a magazintól, ahol a húga dolgozik. 10 napja nem kaptak hírt felőle. Hősünk aggódni kezd, ami nem annyira alaptalan, hiszen a testvér Dél-Amerikában tévedt el valamerre. A dolgunk annyi lesz, hogy mentsük meg és nem mellékesen maradjunk is életben.A játékban csak egy terep lesz: a helyszín. 25 x 25 km-es területet kell átkutatnunk, aminek feltérképezésében nagy segítségek lesznek a gép irányította karakterek (NPC) és a járművek. Az NPC-k nem adott helyen várakoznak, hanem többnyire éppen haladnak valamerre határozott céllal. Érdemes kérdezősködni, mert a legtöbb információt belőlük szedhetjük ki. Persze nem csak barátságos emberekkel hoz majd minket össze a sors. Összefuthatunk a maffiával, a rendfenntartókkal, a CIA-val vagy a helyi lázadókkal is. A problémák ''megoldására'' 20 fajta ''gyógyír'' található. Ezeket részletesen nem árulták el, de lesznek kések, pisztolyok, gépfegyverek és egyéb finomságok is. A fegyverek elromolhatnak és használódnak is. Ezeket karban kell majd tartani, javítani és tisztítani kell őket. .....

nekem ezek alapján teccik meg megnéztem képeket róla azok se rosszak na kiváncsi vagyok Ti mit mondtok rá!:C:U

Aktív témák