- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
H.Ezredes #29590 üzenetére
Oregszek...
Egyre jobban zavar a brutalisan kemeny, sportos futomu. Minden nem tokeletes allapotban levo ut egy remalom, mert szetraz, szetut, nem beszelve a fekvorendorokrol. Kezd zavarni, es sajnalom az autot is. Azt most vettem hozza sport Konikat, mar elore felek.
Persze sima uton, palyan, kanyargos szerpentinen egy alom. Nincs oldaldoles, nem dulongel hirtelen iranyvaltasoknal sem, tapad mint a veszedelem. Ezert nagyon elgondolkodtam megis az 5er -en. Bar foloslegesen nagy lenne nekem, de ez miatt megis nagyon erik bennem a vetel. Itt legalabb mar nincs akkora ertekvesztes, mintha ugyan ennyiert vennek egy keveset futott, 3 eves Insigniat vagy CC-t.
Irok a faszinak, megkerdezem a VIN-t. Bar ezt a sok km miatt nem biztos, hogy megvennem, hiaba van patika allapotban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged