- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Üdv Mindenkinek
Én is ezügyben nézelődtem, kaptam ajándékba BT heccet-et (Nokia HS-54W) és Dongle-t (Hmmm ... kékMade In Taiwan
)
Sikerült több fórumot nézegetve odáig eljutni, hogy egy MSI oldaláról szerzett Widcomm drivert (Hasraütésszerűen kiválasztva ...) feltelepítettem, Dongle műxik, A 6230-asomat és a Headset-et is sikerült párosítani, kapcsolódni is ...
Csatlakoztam a Headsettel, csipogott, Megjelent 2 új audioeszköz is (BT Audio és BT High Quality Audio) felvettem, de onnantól megállt a tudományom ...
Nincs hang ... Próbáltam úgy működésre bírni hogy TeamSpeak vagy Skype-nál a Bluetooth eszközök vannak beállítva, de úgy néz ki valami okból kifolyólag nem akar kommunikálódni a dolog ... próbáltam azt is hogy átállítottam a BT cuccot alapértelmezettnek, de a Hangrögzítő nem nagyon akart felvenni semmit ...
Mi lehet a gond?
1: Mivel a driver telepítése után a Dongle felismerte a Telefon és a Headsetet is gondolom mindkettő műxik ...
2: Headset telefonnal műxik ...
Mit sakkozhattam el? Este szórakozok tovább vele, de addig jó lenne ha valami ötletet kaphatnék
Előre is köszi! -
róland
veterán
Siekrült beüzemelnem PC-vel.
A megoldás:
1. Gondolom a WIDCOMM driver telepítése az adott leírás alapján már mindenkinek sikerül.
2. Miután sikeres a telepítés, párosítani kell a NOKIA HS-36W headsetet, mint headset a bluetooth vezérlővel.
3. A MyBluetooth Places alatt meg kell nézni a My Bluetooth Services/MyAUdioGateway pontot. Ha az Automatic Startup, akkor működik a headset.
4. Csatlakoztatni kell a headsetet, mint headset, ekkor csipog a fülébe az embernek.
5. a headset hívásfogadó gombját megnyomva, átvált a hangeszköz (Windows Vezérlőpult/Hangok, beszéd és audióeszközök/Hangok és audióeszközök/Audió vagy hang fül/Hanglejátszás és hangrögzítés alapértelmezett eszköze a bluetooth audio lesz) Bluetooth Audio-ra és máris a headseten fog szólni minden. -
Daveeboy
tag
Sziasztok van valakinek tapasztalata/véleménye a
Nokia HS-26W Headsetről.
Nekem jobban tetszik mint a 36-os. mármint pofára. -
róland
veterán
Bruhaha!
Megint nem megy. Tegnap este valahogy sikerült audio gateway-ként is összekapcsolnom a HS-36W-t és a gépemet és gyönyörűen szólt a winamp a headseten keresztül. Lekapcsoltam és most nem tudom visszakapcsolni. Mi lehet a hiba? Fogalmam sincs, hogy sikerült összekapcsolnom, egyszercsak kiírta, hogy ''Succesful connected audio gateway'', vagy legalábbis ez a 4 szó biztosan szerepelt a kiírt szövegben és akkor ment.
-
róland
veterán
Működik!
Csak azt nem tudom, hogy sikerült szóra bírnom. De végre szól a Winamap a fülemben és nem csak csipog a headset. -
róland
veterán
Az csak a widcomm driverének XP SP2 alá való felrakásáról szól. Én is ismerem a bonyodalmait. Sőt sikerült is telepítenem. A bajom az, hogy ezután sem működött. Valaki említette, hogy kell az audio gateway támogatás, na akként még nem próbáltam meg összehozni a két eszközt. Valószínű, hogy az hiányzik. Majd meglátom.
-
róland
veterán
Sajnos WIDCOMM alapú dongle-m van. Nem hinnám, hogy a BlueSoleil driverével menne. Addig eljutottam, hogy headsetként sikerült párosítanom, de audio gateway-ként meg se próbáltam. Úgy gondolom ez lehetett a hiba. Sajnos a headset csak kölcsönben volt nálam, így most nem tudok próbálkozni. Előbb meg kell vennem a saját headsetemet.
-
Gabró
tag
Dufresne fórumtársnak és a BlueSoleil-nek köszönhetően sikerült megoldani.
[link] -
Gabró
tag
Sziasztok!
Van itt nálam egy Logitech Mobile Pro Bluetooth Headset és szeretném használni a PC-vel (Skype; YM voice; Ventrilo..stb., szóval mintha egy normál hangszóró és mikrofon lenne).
Jelenleg ott tartok, hogy párosítva van és a ''hitelesítő kulcs engedélyezve''.
Mit és hol állítgatnom, hogy elérjem a Kánaánt? - win XP SP2-m van.
Lehetséges egyáltalán? -
engusz
veterán
Kukucs!
A napokban vásároltam egy Nokia HS-36W Bluetooth-os, vezeték nélküli fülhallgatót. A 6230i-m gond nélkül párosodik vele, tudom használni a kis ketyerét. De a PDA-n és a notebook-on lévő WIDCOMM Bluetooth kezelő azt mondja, hogy nem talál az eszközön (HS-36W) szolgáltatást. Kedves barátom Qtek S100-val is lazán megy, de ugye az 99%-ban PDA.
A cél, hogy tudjam használni a vezeték nélküli fülhallgatót a PDA-val és a notebook-kal is! Tudtok erre megoldást?
MOD: PC-vel már megy, de ahogy olvasgattam a PDA nagyobb falat lesz.R*hadt widcomm...
-
MHStuki
csendes tag
Sziasztok a Napokban vásároltam egy Plantronics bluetooth 590es kétfüles headsetet és egy Logitech dinovo laser bilentyüzet-set-et.
Ehhez gyárilag egy Usb EDR 2.0 adapter van.
A problémám az az hogy összevissza müködik a headset.
Néha folyamatos de rossz a minösége, néha jo a minösége de akadozik.
Tud erröl valaki valamit hogy hogyan kell bekonfigurálni???
Stoki -
JockeyEwing
aktív tag
Üdv
Nekem az lenne a problémám, hogy van egy WIDCOMM-os BT-om, D-Link, de sajnos nem tudom letelepíteni a DRIVER-jét, mert SP2 miatt nem műxik.
Az SP2 meg nem tudja az audio gatewayt, meg még sok mást sem.
Segítsetek ha tudtok. -
ferenc55
csendes tag
Sziasztok
Szeretném kiváltani a vezetékes mikrofont és
hangszórót Bluetooth Hadsettel de elakadtam.A PC-ben van egy
USB-s Bluetooth /felvan telepítve/. Van egy Bluetooth Headset-em,
ezt párosítottam a PC-vel ott megjelent BT Headset-F.A hangok,beszéd és audió
esközökben megjelent hordozható lejátszóeszköz.Ezt megnyitva Win.Mediaplayer
jelenik meg és kiírja,hogy Nem található kompantibilis eszköz.
Ha valaki ismeri a témát segítsen.
oprendszerem WIN XP SP2
aBluetooth Headset AudioGateway támogatással müködik.
Köszi
Ferenc55 -
Zolee_19
csendes tag
Hali!
Most letöltöttem ezt a progit: http://www.expnet.com/know.nsf/0/aed1a2565fa31beb88256d5200536c3c?OpenDocument de feltelepítés után kirja h nem jó a license és feljön egy tallozás ablak ahol egy license.dat -ra lehetne rátallozni... már ha lenne!Illetve van egy a telepítő könyvtárba de az nem igazán teccik nekije!
Van valami 5letetek? Ti milyen bluetooth drivert használtok ami jó? Válaszodat/válaszotokat előre is köszönöm!
-
Zolee_19
csendes tag
Helló!
Ezzel csak az a baj, hogy egy noname Bluetooth portom van :S 4e -ért vettem egy 4 -5 hónapja, és most kihuztam és alaposan tanyulmányozom, de csak annyi van ráírva, hogy ''Bluetooth (TH)'' és semmi más. Pici zöld és átlátszó!ninc smeg a csomagolása és gőzöm sincs mi a típusa!
Nem tudnád a te drivered elküldeni? Megpróbálom hátha müxik vele! A válaszod előre is nagyon köszönöm! Címem: legradi.zoltan@freemail.hu
-
Zolee_19
csendes tag
Heló mindenkinek!
A mai napon vásároltam egy GEMBIRD Bluetooth headsetet. ( http://www.mistral.hu/popup.php?id=102009698 ) de sajnos nem adtak hozzá semmi drivert. Az XP (sp2) felismerte mint audió ezköz, de itt meg is ált a tudománya. Nem hozott létre semmi virtuális hangkártyát meg ilyesmi. Továbbá drivert se találok neten az ezközhöz!Mit tudok ilyenkor csinálni? Igazából Skype -vel szeretném használni! Kérek mindenkit segítsen!!!
-
róland
veterán
UP!
-
róland
veterán
Bluetrek headsetekről mit tudtok? Van valkinek ilyenje? Kinéztem magamnak egy Bluetrek G2-es headsetet. Nagyon tetszett kinézetre, meg, hogy multi-pairing-et is tud.
-
ReJim
őstag
csinálsz egy FM adót, valami olyan sávra hangolva, ahol nincs rádió műsorszórás, és pár méteres körzetben tudod fogni egy rádióval, vagy a hifi rádió tunerjével....
a rádióadó bemenetére természetessena a hangkártya kimenetét kötöd...
kapcsolást meg rengeteget lehet találni...
de itt egy ha érdekel: [link]
de találhatsz még sok kapcsolást, google a berátod... -
Fawkes
őstag
Más okos házibarkácstudor is jöhe
-
Fawkes
őstag
UP!
-
dabadab
titán
válasz
parandroid #53 üzenetére
''Vezeték nélküli kapcsolat erősítő és PC (vagy bármilyen más jelforrás) közé létezik, de megfizethetetlenül drága.''
Olvastam neten, hogy valaki radugta az SPDIF koaxat az (analog) drotnelkuli tv-jel tovabbito kutyure, es - lass csodat - mukodott a dolog. Persze ez sem eppen olcso, mert olyan 30k kornyeken vannak ezek a cuccok, es a mukodesere sincs garancia, de nem teljesen lehetetlen a dolog. -
ReJim
őstag
válasz
parandroid #53 üzenetére
''Vezeték nélküli kapcsolat erősítő és PC (vagy bármilyen más jelforrás) közé létezik, de megfizethetetlenül drága.''
ha valaki szeret barkácsolgatni, akkor ezer huf alatt megúszhatja
feltéve ha van az erősítő környékén egy FM tuner...
de ez nem kékfog... ez analog tudomány... -
Fawkes
őstag
köszönöm.Amúgy a trustnak van egy ilyen eszköze ami a tvjelet viszi át ás nem is olyan drága ahhoz képest...
-
parandroid
félisten
A Bluetoothnak és a Wireless LAN-nak semmi köze egymáshoz, teljesen különböző dolgokról van szó.
A vezeték nélküli hálózat nem fog tudni kommunikálni Bluetooth headsettel.
Vezeték nélküli kapcsolat erősítő és PC (vagy bármilyen más jelforrás) közé létezik, de megfizethetetlenül drága.
p -
Fawkes
őstag
up and go
A másik kérdésem h erősítőt és pct össze lehet e kötni vezeték nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest