- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
home.barista
csendes tag
válasz
Lami66 #11363 üzenetére
Köszönöm! Igazából Wifinél AirPlayt használok a Vifa Copenhagennél, aminek 16/44 a képessége. DLNA-val Tidalt iPhoneról lehet valahogy hajtani?
A hangszóró meg hivatalosan nem támogatja a Tidalt, viszont úgy tudom, hogy masternél az iPhone Tidal app kikódolja, ha onnan streamelem.
Tidal Hifi minőség abszolút jól hallható egy Apple Musichoz képest AirPlayen keresztül. -
home.barista
csendes tag
-
home.barista
csendes tag
A BT vagy Wifi hangszórók belső DACját használja a lejátszáskor, ha telefonról streamelem rá a zenét vagy a telefonét?
-
home.barista
csendes tag
Beszéltem a Vifa magyarországi képvieletével, augusztustól lesz garancián túli európai javítás, így aksi csere is megoldott garancián túl.
-
home.barista
csendes tag
Köszi a segítséget! Megvettem a Vifa Copenhagen 2-ből egy kiállított darabot, így olcsóbb volt. :-) Tényleg brutálisan szól, egy 15 éves aktív (akkori 50e forintos) kábeles monitor hangfalhoz képest sokkal-sokkal jobban szól! Wifi és aptx bluetooth is igen jó minőség. Az akksi ha később problémás, akkor cseréltethető benne? Mert most olvastam, hogy vannak márkák, ahol lehetetlen. Bár írták, hogy 220 esetén megkerüli az akksit, szóval talán nem lesz akkor se kuka az egész, max a mobilitást veszítem.
-
home.barista
csendes tag
Annyi esetleg, hogy Edirol MA-15D kábeles hangfalat (lemezjátszóhoz) és Bose Soundlink Resolve Plust használok jelenleg.
-
home.barista
csendes tag
Gondolkodok hangszóró vásárlásán. Előny lenne egy viszonylag hordozható változat, bár főleg a házon belüli cipelés miatt. Közepes helyiségek, 25 m2 lenne főleg. Apple Music, esetleg Tidal, lemezjátszó, néha filmezéshez használnám. Klasszikus, jazz, pop amit inkább hallgatok. Szeretem a Lypertec Tevim neutrális hangszínét. Gondolkodok Vifa Copenhagen 2 és Helsinki vagy Denon Home 250-ben is. Mi a tapasztalatotok? Élőben sajnos nem hallgattam meg őket, de youtube alapján a Helsinki szépen szólt, talán a mélyek időnként hiányozhatnak, de ezt előre nem tudom, csak vélelmezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged