Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisadi55
tag
Hát, néztem róla teszteket, és elég jól szól szerintem. Még nem rendeltem ilyen oldalról. Hogy kell? Ha van időd elmagyarázni... Vegyünk mondjuk OTP bnkos fiókot. Megrendelem, adnak egy számlaszámot, én meg elutalom? Ha dollárba van az ár, akkor a bank vált át? Ilyesmik érdekelnének...
-
Kisadi55
tag
Sziasztok! A közeljövőben akarok én is egy olcsó, de jó hangszórót. 12 dollár tájékán találtam is egy Super Bass nevű, ígéretesnek tűnő masinát. Esetleg van/volt ilyen valakinek? Itthon be lehetne szerezni 5000 alatt? Aliexpressen néztem, de nincs paypalom. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest