Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18595 üzenetére
Utólag adják vissza, ha minden rendben vele.
jbl, divoom, meg egy noname kínai 1000Ft-os céges ajándék hangszóró is simán megy a laptoppal..
"Nem sokkal drágább an van sokkal jobb" Melyikre gondolsz? A divoom voombox-om 2017 óta van meg, úgyhogy nem az a cserélgetős fajta vagyok
Így ha most esetleg 10-20 ezerrel többért van tényleg érzékelhetően jobb, akkor megnézem.
-
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18593 üzenetére
Simán visszacsomagolva kell feladni nekik, adnak egy linket és onnan le lehet tölteni a címkét, amit rá kell ragasztani.
Kb 1,5 hónapos a laptop, így friss a rendszer.Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz...
Most akció van a soundcore.com-on:
Motion+: 100€ -> 83€
Boom 2: 130€ -> 102€
Motion Boom Plus: 170€ -> 99€
Kérdés, hogy ezek milyenek és ezek tényleg jó árak-e? -
Ferenc198
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18591 üzenetére
Köszi!
Kintről volt.
Amúgy +pont az earfünnek, mert a kellemetlenségért 1 napon belül visszautaltak 8$-t. (Ők ajánlották fel)
Mindenhogy próbáltam. Az én gépemen másik hangszórók tökéletesen szóltak és az uboom L másik gépen, telefonon is tökéletes volt. Frissítettem mindent a gépemen de semmi.. Valahogy nem szerették egymástKicsit félek az uboom x-től, mert mi van ha az se fog menni a gépemen
Találtam Dockin D Fine Evo-t, igaz B-Stock, kérdés, hogy mennyire zavaró lehet rajta a sérülés, ha egyáltalán az, és tényleg nem csak sérült a doboz... -
Ferenc198
csendes tag
válasz
Ferenc198 #18529 üzenetére
Nah a vége a visszaküldés lett. Sehogy nem tudtam összehozni a laptoppal és az earfün sem tudott mit mondani rá..
Ugyanitt keresek leginkább laptop mellé hangszórót, de hordozva is lenne házon belül, illetve nyáron ki a kertbe.
Az Uboom L összességében tetszett, kicsit nekem gyenge volt a mélyek tekintetében..
Árban ilyen 40-50 ezer körül gondoltam. Tudom kicsit más kategória mint az uboom L.Köszönöm!
-
Ferenc198
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy earfün uboom L hangszórót, egy problémám van vele:
90%-ban a laptopomról használnám, na a 15 kipróbált eszköz közül csak ezzel az egyel nem akar működni
A laptop egy asus zenbook 14 ux3402 win11 home-al.
Csatlakozni csatlakozik, de semmi hang. 10-ből két csatlakozásnál viszont előfordul, hogy 3-4mp-ig van hang majd megint nincs..
Az uboom-ot is próbáltam más eszközzel, tökéletesen működik, illetve az asus-hoz is csatlakoztattam másik hangszórót (divoom voombox) az is tökéletsen működik.
A bluetooth driver is a legfrisebb van fent..
Valakinek volt esetleg ilyen problémája, akár más típusú hangszóróval?
Egyszerűen nem tudom mi lehet a gond.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest