Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #12155 üzenetére
No. Hallgattam ratok, es nem bantam meg. Aprorol behuztam egy Motion-t, es miutan az EQ-t beallitottam Alan Ross mester tanacsai alapjan - hat az arcom leszakad. Nincs relevans osszehasonlitasi alapom, nem is vagyok egy audiofil alkat, de akit ez az eszkoz lakossagi felhasznalasra nem szolgal ki, az elott emelem a kalapom. Nagyon szepen szol, a hangero is tobb mint eleg. Ismetlem, lakossagi felhasznalasra. Koszi a tanacsot!
-
DNReNTi
őstag
Szevasztok,
Kineztem magamnak egy JBL Flip 5-ot - van esetleg olyan alternativa ebben a ~30k-s arsavban, amire erdemes meg raneznem?
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest