- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu #14342 üzenetére
Közben rájöttem, hogy tök egyszerű párosítani BT-n keresztül az adott hangszórókat, csak mondani kell hogy keressen BT eszközt és beáll kereső módba. Tudom is párosítani őket, viszont 1mp-t késik a hang, zenénél még nem para, de videónál elég zavaró tud lenni, hogy nem úgy mozog az ember szája, mint ahogy jön a hang. Ezt tudom valahogy orvosolni? Próbáltam, hogy lekapcsolódom és vissza ill. hogy újra párosítom a laptoppal, de ezekkel nem oldódott meg ez a probléma.
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Ha esetleg rossz helyen tenném fel a kérdést, akkor elnézést kérek! Tegnap kaptam születésnapomra két darab Xiaomi Smart Speaker-t, melyeket laptopon szeretném használni. Telefonon a Google Home-mal meg tudom oldani, hogy stereo legyen, ha mindkettőt párosítom. Ezt meg tudom oldani Windows alatt is valahogy? Köszönöm szépen előre is válaszotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged