Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Én nagyon megkedveltem az Anker Soundcore Motion+ hangszórót, pedig kissé nehezen barátkoztam meg vele, mert a Tribit egyszerűségét szeretem. A hangszín módosítási lehetőségeket nem is használom ki, csak az alaptulajdonságaival üzemeltetetm, de még így is számomra megfelelően, szépen szólal meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
Felső polcosnak nem mondanám, csak egy nagyon jól sikerült, jó ár-teljesítményű hangszóró, aminél – szégyen gyalázat, de – azóta se csinált szvsz. senki jobbat.
#16957 Seraph 16
Épp ez a furcsa, hogy volt már mindkettő jóval olcsóbb. Egyébként is, nem az a gyakorlat, hogy kijönnek az új, és szuper hangszórók, amik aztán lenyomják a régiek árát?
Ehhez képest most egy "szipi-szupi" Spatial Audio-s X500-as annyiba kerül mint a Motion+ : ~100 Eur. És olyat se nagyon lehetett eddig tapasztalni, hogy az amazon-on olcsóbb tud lenni bármelyik hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
Motion+
A SC3 kisebb és nincs rajta line-in. Most épp tényleg az amazon-on jobb az ára, de érdemes itt is figyelni ...
Egyébként "vicces", hogy felment mind a Motion+ -nak, mind a Boom-nak az ára, mióta megjelentek az új hangszórók.
#16952 jesszjessz
Soundcore Boom. A Wonderboom 3-at nem ismerem, de az inkább egy 360°-os mono hangszóró (nem hiszem, hogy jobb lenne a Boom-nál). Forrás szempontjából amazon (most épp ott olcsóbb
, vagy eu.soundcore)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass [2025] - A decemberi lista
- Óra topik
- Reklámblokkolók topikja
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, vagy eu.soundcore)