Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
csiga8 #11186 üzenetére
Sajnos a legtöbb itteni hi-fi-vel/hangfallal/hangszóróval foglalkozó topik nagyon audiofil, és akkor enyhén fogalmaztam. (Szerencsére ez a topik kivétel
) Én is megjártam ugyanazzal mint Te: kérdeztem, ugyanezt a választ kaptam hangprojektorra, hogy 100-150 ezer alatt ne is nézzek csak szórom a pénzt. Aztán vettem egy 35 ezres Lg-t és meg vagyok elégedve vele. Vedd meg, amit kinéztél (rendeld neten). Ha nagyon nem jó akkor visszaviszed. A Bt tényleg nem erre való, ahogy már írták feltettem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csiga8 #11184 üzenetére
Ezt a HW-T450-et (a link-ed nem működik) most ~50e Ft körül megkapod. Ennyiért szerintem egy jó vétel. Érdemes elolvasni az első értékelő véleményét. Idéznék belőle: "Egy 20 m2-es nappalit nagyon szépen telt hangokkal tölt be. A mélynyomón szabályozható a basszus mértéke, kinek-kinek ízlése szerint. Röviden: sokkal többet kaptam, mint amire az ára alapján számítottam ... "
" ... sőt 100K alatt nem érdemes hangprojektort venni." - aki ilyet mond, annak biztosan mások az igényei (és esetleg az anyagi lehetőségei) mint Neked. Sőt, az ilyen valószínű a TV-det is lesajnálná.
"Ezek szerint még olyan sincs hangminőségben egy bluetoothos hangszóró ... "
Ezt épp nem mondanám, de ha mondjuk veszel egy Harman/Kardon Go + Play (használtan vagy "okosban", mert most úgy nézem eléggé felment az ára), akkor az jól fog szólni, de ha ne adj' Isten csúszik a hang a képhez képest (ezért írtam, hogy a bt. nem erre való), akkor a hajadra kenheted a szuper hangzást. Plusz egy bt. hangszóróban ott lesz az akksi, ami előbb-utóbb - mivel "statikusan" használod - meg fog dögleni. A sztereó tér sem lesz olyan, mint egy soundbar-nál.... de majd jönnek a többiek is (remélem), aztán vagy megerősítik amit írtam, vagy ajánlanak neked valami "tuti" bluetooth hangszórót TV-zéshez
Esetleg vm. "könyvespolc" hangszóró (kábeles összeköttetés, de van bt. is): Edifier R1280DB, Wavemaster Cube Mini Neo Bambusz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest