- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Ez a MOJO nekem nagyon ismeretlen. Megnéztem az oldalukat, és nem lettem okosabb. Nagyon trendi, fiatalos, de a lényegre - legalábbis arra, ami engem érdekelne egy bluetooth hangszóró vásárlásánál - nem sikerült ráakadnom.
Vannak mindenféle "edisönök" - ami minden bizonnyal nagyon szuper annak, akinek a kinézet a (leg)fontos(abb), - de arra pl. sehol sem sikerült rálelnem, hogy mi a bluetooth verziója, és milyen kodekeket támogat. Utóbbi pont a videónézés miatt lenne fontos ...... szóval én biztos, hogy a Motion+ -t venném (ill. már vettem is egyet, és elégedett vagyok vele).
JBL Charge 3/4 vs. Motion+: nézz szét a Youtube-on! Rengetegen kóstolják össze a Motion+ -al ezt a két hangszórót. Amit - szerintem - érdemes megnézni / hallgatni, az ez a teszt. -
Prien
addikt
válasz
boltvarazs #9930 üzenetére
Videó és film nézéshez Bluetooth 5.0 javasolt, tehát a Motion+ jó lehet, de pl. egy JBL Charge 4-et én nem vennék (bluetooth 4.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest