- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AndrewTdi #16167 üzenetére
" ... nem látom, hogy tudna Fm rádió funkciót."
Ebben tényleg nincs FM (elkerülte a figyelmem, hogy az is kellene ...). Így hirtelen a noname (gondolom rákerestél már a neten, hogy "bluetooth speaker FM radio") kategórián kívül ezt találtam, de ez ugye dupla pénz.Ezt az FM rádió dolgot kétszer is átgondolnám. Régi emlékeim alapján ugyanis azt kell mondjam, hogy egy ilyen kis hordozható eszköz vételi képességei sokszor nem elegek az élvezhető rádiózáshoz. Én ma már internetről hallgatok rádiót. Az esetek 98%-ban pedig ahol ezt teszem van wifi (így az adatforgalom sem probléma).
Ó, most olvasom, hogy házon belül lesz használva. Akkor van wifi. Tessék feltenni a telefonra egy rádiós app-ot, és "problem solved"! -
carl18
addikt
válasz
AndrewTdi #16163 üzenetére
Tudtommal a Vifának van lányos színbe Helsinky de az plusz 100E forint kategória.
Aztán, a kisebb noname gyártók is árulnak 30-40euro környékén lányos színbe bluetooth hangszórókat, de hogy annak milyen hangja lesz jó kérdés.Aztán van pár ismert gyártó, anker és társai akik 20E alatt jó pár hangszórót árulnak.
Earfun Uboom L, Earfun Uboom, Soundcore boost, Tribit Maxsound Plus.
Ez néhány példa arra mi az ami elfogadható áron van és elég jól tudnak szólni.A W-King D8 Mini nem szép ,de az áráért elég jól szól és a 2 év garancia ami jár rá itthon elég jó dealnek tünik.
TRONSMART T7 LITE 24W HORDOZHATÓ KÜLTÉRI HANGSZÓRÓ RÓZSASZÍN
Mik a elvárások? hordozhatóság számít? hol fogják használni.
Egy súly/méret kategória elvárás, ha mindenhova magammal viszem kategória kell akkor az mindenkép az 1 kg alatti liga.
Nekem a TOzo PA1 600 gramm durván, és táskába bárhova magammal vihetem.
Így mondhatni, jól is szól meg könnyen hordozható.
A Dockin D FIne Plus a nagyobb hangszóróm, csak az már 2 kg így az nem szívesen hurcolásznám magammal mindenhova.Earfun Uboom L talán 60 dollárért ment fekete péntekes akcióba, az közel a 20E kerethez.
Az Oluv firmware esetén elég jó balancos hangminőséget tud nyújtani, sok teszt alapján elég tiszteséges minőséget kap a ember azért a árért. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
AndrewTdi #16163 üzenetére
Piros Soundcore 3?
65,99€ - új belépő - kupon + szállítás = 54,99€ = ~21e Ft
Én ez alá nem mennék. -
nexuspolaris
tag
válasz
AndrewTdi #5727 üzenetére
A Tribit XSound Go-t ajánlom. Angol amazonról rendelhető, 13.5 e szállítással, nekem 4 nap alatt megérkezett.
Nagyon szépen szól, magasabb hangerőn se torzít. Egy napig bírja az aksija, és vízálló.
Nekem a hordozhatóság volt az egyik fő szempont, kabát zsebben simán elfér, és elég könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest