Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #15190 üzenetére
+ rezy89
Köszi, én is valahogy erre jutottam.
Charge 5, Extreme - Boombox valamelyik szériaValahogy ki lehet szűrni a hamisakat?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15174 üzenetére
Más telefonnal hibátlanul működik a hangszóró..
-
válasz
Ferenczi Áko #14831 üzenetére
Elvileg jó hozzá másik mikrofon is,sima 6,35-ös jack a csatija,ez meg minden hasonló terméknél azonos.
Neten nézz szét,ha esetleg mégsem lenne jó akkor ott a 14 napos elállási jogod. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #14805 üzenetére
A DLX Willington-os csatornán pont van összehasonlítás. A Partybox Encore-on a tetején / hátul vannak még ilyen plusz potik, amikkel a mikrofonokat (2db jár hozzá) lehet kevergetni meg még ki tudja mit. Hangzásilag nincs különbség. Talán az Essential-nek kisebb az akkumulátora ... mintha még ez hangzana el a videóban.
#14806 KaiotEch
Te tudod. Ez lehet nem robbantja a fejed a hangerővel, de lerugja a veséd a basszussal (ami a Sony-ban hallhatóan kevesebb) -
hcol7
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #14790 üzenetére
arulnak egy boombox2-t itt. hwapron jo aron, ha nem kamu amit ir, az jo vetel szerintem az anyagiakat nezve, es akkor meg nem beszeltunk rola, hogy hogy szol : )
es foleg mennyivel "zeneibb" egy partyboxnal, es ez egyaltalan nem azt jelenti, hogy a partybox nemlenne kiraly(volt mindketto). -
Szirtimorc
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #14781 üzenetére
Múltkor meghallgattam egy ilyet, és levett a lábamról:
[link]
JBL Charge 3--am van, hát ég és föld. Még a keretedbe is belefér. -
Tobika1
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #14781 üzenetére
Tribit stormbox blast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest