Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Szirtimorc #14389 üzenetére
Így kép alapján én is ezt tippelném. Ha bms lenne benne, akkor csak táp és annyi
-
carl18
addikt
válasz
Szirtimorc #14387 üzenetére
Én anno próbálgattam a Charge 2+ feltámasztani, ott kellet mint az 5 láb. És annál is nagyon-nagyon macerás volt pótakkut bekötni stb nem kívánom senkinek.(18650)
Sajnos úgy van ahogy mondod, úgy olvastam a JBL Hangszóróknál kell neki az akkumulátor elektronikája,az akkumulátor elektronikája az alaplappal van kapcsolatba. A Charge 2 se add hangot ha nincs akkumulátor a hangszóróba, szerintem az újabb modelleknél is erre ment a JBL. De ez megint egy csapda és inkább mondanám tervezett elavulásnak.
Vagy volt ez a Connect Plus ott is volt több fajta szabvány hogy régi és új JBL Cuccokat ne tudj összekötni.De szerintem egy ilyen drága hangszórónál ez inkább macera mint Feature... Mert a javítása csak még macerásabb lesz. A Charge 5 nem olyan régi hangszóró hogy ilyen hamar kihaljon.
Abba biztos vagyok a Motion Plus-ba az akku csere sokkal könyebb folyamat.Ha jól emlékszem a Charge 5 akkuja 3X18650-es cella.
A Hangszórónak kéne a rossz akkuja és ott a töltés vezérlő elektronikára kéne ráadnod a konkrét feszültséget hogy bekapcsoljon. Így becsapnád hogy van benne akkumulátor.
Ez a egy beválhatna, de kéne ehhez az a töltő elektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gran Turismo
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Újszerű Meta Quest 3 (128gb), 1 év garanciával +kiegészítőkkel
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest