- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14391 üzenetére
Hi!
Örülök, hogy alapvetően bejött a cucc. Ettől a mérettől - ahogy írod is - nem szabad csodát várni (szerintem ebből más gyártó sem tud többet kihozni).
A "welcome tone" kikapcsolható rajta? Emlékszel, innen indult a beszélgetésAz EQ-val egyébként érdemes olyan szinten babrálni, hogy én pl. a Motion+ hangszórómnál a 150 Hz-es csúszkát hol megtolom (+3-5 dB), hol pedig lehúzom (0-1 dB) attól függően, hogy hol van a hangszóró (Azért, hogy ne "döngjön" a hangja. A 80 Hz-et nem nagyon szoktam babrálni.).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14341 üzenetére
" ... írok nekik."
Kaptál választ? És, ha igen, megrendelted?#14354 Lami66
" ... kinek mi jön be jobban." - én nem is kezdtem el sz@rozni azt, aki nem így gondolja, csupán jeleztem, hogy nekem mi a preferenciám, ill. ebből fakadóan nem értem a mai "mono divatot", aminek a csúcsán - ismereteim szerint - ott van a Devialet Gold Phantom a maga szerény ~3e dolláros árával.
" ... nem köt le a zene annyira, hogy a térhatást is igényeljem." - igen, így kezdődik, ill. ez lehet a magyarázat a fenti felvetésemre.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én sose hallgatok "csak úgy" zenét, de ha tehetem, akkor nem így teszem (autó, íróasztal / számítógép, úton (fülessel)).
Gondold végig, mit szóltak volna az őseink egy olyan lemezjátszóhoz, amihez a két hangfal helyett egyet adnak? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
zsolt008 #14339 üzenetére
" ... ne nyögjön be egy connected/disconnected jelzést ... "
A Soundcore Boost, Motion+ és a Boom biztos, hogy tudja a "welcome tone" kikapcsolását. Ebből kiindulva gondolom a #14337-ban említett 3-as is, de ha tutira szeretnél menni, akkor dobj egy üzenetet ide: service@soundcore.com. Elég készségesek, gyorsan szoktak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HP 65W töltő eladó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest