- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
nem ismerem a sony hangkeltőket,az a kisebb még gagyinak is tűnik,de nem halottam nem is foglalnék állást velük kapcsolatban.a partyboxot sztem mediaban tudsz hallgatni hidd el hogy iszonyat meggyőző ha akarsz vele néha hangoskodni de szobában is brutál a mélye,nyilván erre van kihegyezve úgy mint a boombox,partybox 300at csak mediaban hallottam de ott akkora a tér hogy biztos hogy máshogy szól kisebb térben.Ha xtreme2ben gondolkodsz akkor inkább dockin szerintem,a jblnek több a mélye de a dockin sztem simán sokkal szebben szól,kevesebb pénzért.
Kertipartyra viszont kevés a dockin és a extreme2 is,nyilván tudsz egy normális hangerőt hozni velük de én soha nem szerettem,hogy egy technikát 100%on kelljen hajtani,hogy ne tudd túlkiabálni,de ezek már egyéni szempontok.nekem a dockin tökéletesen megfelel,lehet másnak meg nem is tetszik,egyrész,másrészt nincs két egyforma fül,szóval amikor valaki azt mondja,hogy az övé milyen szépen szól az nem biztos,hogy az másnak is hozza azt az élményt,ha igazán őszinték akarunk lenni...
általában a hangszóró feletti árcédula hozza az embereknek a minőséget.
Szóval ha jót akarsz akkor tényleg meg kell hallgatni a kinézett modelleket és ami Neked/fülednek tetszik azt kell megvenni,mert ajánlásra(megrendeled mielőtt hallottad volna) nagy csalódások tudják érni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest