- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
nem ismerem a sony hangkeltőket,az a kisebb még gagyinak is tűnik,de nem halottam nem is foglalnék állást velük kapcsolatban.a partyboxot sztem mediaban tudsz hallgatni hidd el hogy iszonyat meggyőző ha akarsz vele néha hangoskodni de szobában is brutál a mélye,nyilván erre van kihegyezve úgy mint a boombox,partybox 300at csak mediaban hallottam de ott akkora a tér hogy biztos hogy máshogy szól kisebb térben.Ha xtreme2ben gondolkodsz akkor inkább dockin szerintem,a jblnek több a mélye de a dockin sztem simán sokkal szebben szól,kevesebb pénzért.
Kertipartyra viszont kevés a dockin és a extreme2 is,nyilván tudsz egy normális hangerőt hozni velük de én soha nem szerettem,hogy egy technikát 100%on kelljen hajtani,hogy ne tudd túlkiabálni,de ezek már egyéni szempontok.nekem a dockin tökéletesen megfelel,lehet másnak meg nem is tetszik,egyrész,másrészt nincs két egyforma fül,szóval amikor valaki azt mondja,hogy az övé milyen szépen szól az nem biztos,hogy az másnak is hozza azt az élményt,ha igazán őszinték akarunk lenni...
általában a hangszóró feletti árcédula hozza az embereknek a minőséget.
Szóval ha jót akarsz akkor tényleg meg kell hallgatni a kinézett modelleket és ami Neked/fülednek tetszik azt kell megvenni,mert ajánlásra(megrendeled mielőtt hallottad volna) nagy csalódások tudják érni az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- XPEnology
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi