Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Ha megjött, töltsd le hozzá az alkalmazást, és kezdjél 1 frimware frissítéssel, aztán állítsd be a neked legjobban tetsző EQ -t. Alapesetben kissé tompa a gyári hangzása. Másik dolog, ami nálam volt, hogy esetleg minimumra vett hangerővel jön meg a cucc
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit. -
csudri
őstag
Nekem pedig 10 perce hozta meg a UPS a W-Kinget. Az első reakcióm az volt, amikor kivettem az amazonos dobozból, hogy "aztarohadt, mekkora egy dög", de szerencsére sok votl a hungarocell, így csak simán brutális.

Csak a kislányom gyerekzenéjével teszteltem egy számot, hogy na milyen, elég szép, de a preset EQ-ból nem mindegy melyikkel tolom, mert az egyik nagyon tompa.
Majd írok rendes feedbacket, ha lesz vele több tapasztalat, kösz az ajánlást carl18-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit.