Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a fidelionak a hátsó hangszórói akkusak, anno kifejezetten ez volt az igényem. Hülyeség volt. Egyszerűen vennem kellett volna oda egy S3000-et vagy Airpulse-t és nem bohóckodni a vezetéknélküli rendszerrel, sokkal olcsóbb lett volna és nem lett volna nagy kompromisszum a sztereó használat, most is azon működik 1000-ből 999-szer.
Csak sajnos nekem az Edifier később lett meg, és nagyon vágytam a kábelmentességre házimozi élménnyel.
Az ikeás cuccokról nem szívesen mondanék véleményt, mert nem hallottam még őket, de tartok tőle hogy ha ár / érték arányban valami nagyon ütőset tettek volna le az asztalra, akkor tele lenne vele az összes BestBuy fórum (ahogy pl. a LADDA akkukkal).
-
B1T3
Topikgazda
Az Enebyről jókat mondanak a tesztek, de vedd figyelembe a linkeltnél, hogy az aksi nem alaptartozék, hanem további 6500 Ft-ba kerül. Ekkora összeg körül én a Doss Soundbox XL-re szavaznék a jobb mélyek miatt.
Plusz az említett Edifiertől jutottunk el ide, az pedig teljesen más kategória ár és hangzás szempontjából.
Lehet, tudnánk még jobbat is javasolni, ha a felső keretedet tudnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged