Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
bigmasterg #3937 üzenetére
Nos, sajnos autós téren teljesen analfabéta vagyok. Tudom vezetni, megtalálom a szerelőt, és nekem ennyi teljesen elég
Nekem tulajdonképpen csak egy aux kimenet kellene, hogy podcasteket, illetve online rádiót hallgathassak vezetés közben (van hangfal meg rádió is). Ha egy ilyet meg lehet oldani ~15.000 Ft-ból amiben már a szerelés is benne van akkor az nem lenne rossz, de ennél többet biztos nem áldoznék rá, majd talán a következő autómnál figyelmesebb leszek, ezt az autót is csak apósomnak köszönhetem, ők adták ide használni...
-
carl18
addikt
válasz
bigmasterg #3937 üzenetére
Ezzel egyetértek, a hordozható hangszórók a boomboxokat váltják ki, De a régiek kis elemes hifiknél maga az ellem volt a probléma. Még 2012-2013 fele akartam valami hordozható hangszórót hogy tánc videók miatt legyen valami értelmes háttérzaj. Néztem a hordozható kis magnókat, hát 8 góliát/bébi ellem igazán költséghatékony.
és hát a hangminőség se volt valami jó.
Azért a bluetooth hangszórók már csak az akkumulátor miatt is költséghatékonyabb. Na meg a méret a másik szempont
Még a Dockin D fine, Jbl Extreme is 2 kg tokkal vonóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest