- Melyik tápegységet vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Seraph 16 #3796 üzenetére
Tapasztalatok: Iszonyat mennyiségű teszt és youtube videó alapján arra jutottam, hogy a Flip 3 a nyerő a Sony XB20 -al szemben. Személyesn háromszor hallgattam meg őket, és mindegyik alkalommal a Flip 3 mellett döntöttem. Miért? Az XB20-nak (kategóriáján belül) csodás tere van és részletes hangzása, max hangerőn is jól szól, de időnként kicsit vékonynak tűnik, és van egy bizonyos hangmagasság, ami engem a dobozhangra emlékeztetett. Összességében nagyon jó, és senki nem fogja megbánni, aki ilyet választ. Flip 3: picit összenyomottabb hangja van (jobban hasonlít a tipikus hangszórókra ebben a méretben), nem is annyira részletes, de mélyei erősebbek (ha nem is pontosabbak), és sokkal szórakoztatóbb hangja van. Elég sokat gondolkodtam rajta, de egy ilyen eszközt az ember inkább olyan környezetben használ, ahol a Flip 3 hangzásvilága jobba passzol, és nem a kanapéból ülve hallgat komolyzenét. Mondom mindezt úgy, hogy többségében rockot, jazzt latint és akusztikus zenét hallgatok külső fejhallgató erősítővel hajtott stúdió és hifi fejesekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- AMD Gamer PC! Ryzen 3700X / RX 6700 XT / B550 / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest