Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Most ezzel kicsit elbizonytalanítottál. Hétvégén mediamarktban hallgattam ezeket a ketyeréket - igaz elég zajos körülmények között - és úgy fogalmaznék, hogy ebben a méret kategóriában a jbl hanga jó volt, a többi meg borzasztóan rossz. Mármint nem ahhoz képest, hanem konkrétan.
Ha a JBL hangjától jelentősen elmarad, akkor nem biztos, hogy megveszem. Igaz, nekem főleg podcastekre kéne, illetve gyereknek mese, estére dokufilmek, sorozat, konyhába, ilyesmi.
Nem tudom hol lehetne élőben meghallgatni, mert azért az döntő lenne. A JBL tuti jó, csak drága. Ennek jó az ára, de nem tudom tetszene-e. Ehh.....
Amazonon a reviewok nagyon dícsérik.
Czimby
Mit értesz az alatt, hogy a hangja fele? Fele olyan hangos, fele olyan nagy a basszus, vagy en bloc fele olyan a hangminőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Napelem
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest