Hirdetés
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
válasz
carl18
üzenetére
Igazából az áráért nem volt rossz opció anno mikor az elsőt vettem, akkor volt 25e. Így most a kettő sztereóban viszonylag jól szól. De elgondolkodtam,hogy frissítenék más márkára. Amúgy a régebbi az már kapott egy borulást kocsitetőről is egy 2 méteres betonárokba esett bele, de igazából a passzív membránoknál az egyik műanyag gyűrű letört. De kibírta az esést. Azóta is teljesen jól működik
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.De az ajánlott uboom x tetszik.
Köszi a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- VR topik
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Érdekes módon akku is teljesen jól bírja még. Csak engem az zavar, hogy alacsony hangerő szinten 0 a basszus kb, közép hangerőn kezd jó lenni, és 80%-ig bírja torzítás nélkül.