Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Otthoni időjárás-állomás
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Legeslegelső egy Creative D100 ( [link] ), majd egy TDK Trek Max A34 ( [link] ). Azután egy Sandstrom Hercules ( [link] ) és ez még mindig megvan a nagyobbak mellett is.
Szerl.: Gondoltam megosztom, mert sosem voltak mainsteam dobozok. Igaz, ma már sokkal jobb hang/ár arányú BT hangfalakat lehet kapni. Még annak ellenére is, hogy azóta inflálódott minden valuta is.
-
válasz
carl18
üzenetére
Ha sorrendet kellene felállítani öt szempont szerint, akkor nálam így nézne ki:
1. Hangzás
2. Ár-érték arány
3. Garancia és szervizháttér
4. Termék specifikációi
5. Felhasználói véleményekElsőre sajnos nem emlékszem pontosan, de talán valamilyen LG modell volt.
A kedvencem egyértelműen a JBL Charge 3 volt – gyönyörűen szólt –, viszont állandóan szervizben volt. A garanciaidő alatt háromszor is javítani kellett, majd egyszer azon túl is. Végül, amikor utoljára visszakaptam, úgy döntöttem, inkább megválok tőle. Ettől függetlenül hangzását nagyon szerettem . -
pècsimunkás
addikt
válasz
carl18
üzenetére
Az, hogy normálisan szóljon.
Kinèzet, üzemidő ezután jönnek.
Utolsó szempont a szín.Számomra a Dockin D fine a topp. A második Bluetooth hangfalam.
Jól szól, jól is nèz ki, ès - bár lassan 7 èves, de mèg bírja az akkumulátor.Az első márkájára nem emlékszem. Valami kisebb márka volt, de full igènyes, tiszta alumínium.
Ès bele lehetett állítani tabletet vagy telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest