- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
"Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi."
De bizony mélyebbre megy mint az Xtreme 4, 40Hz-nél 5db-el tud többet mint a JBL, ami nem kevés. Cserébe nem olyan szép tiszta a mély. A boom2-nek kicsit muddy a mélye de nem vészes (bocs nem jut eszembe jó magyar szó rá) De azért az Xtreme4 árának a harmadáért így is szép teljesítmény [link]
-
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky> #18762 üzenetére
sajnálattal közlöm Xtreme 3/4 is ilyen tribitet nem tudom hiszen valószínűleg még semmi konkrét adat nincs róla Max powert hálózatról tudja azt arra írtam jbl-re hogy szánalmas ez ilyen méretben bb3nal érthető de itt vicc főleg hogy uboom X nel ilyen nincs kicsit combosabban szól mint akármelyik Xtreme és ráadásul úgy tudom csak saját hálózati (gyári) töltőröl működik ez a power boost de majd megnézem van itthon Xtreme 3 másik töltővel meg powerbankkal
Xtreme 4
Xtreme 3
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest