Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #18705 üzenetére
Az utóbbi bekezdésre reagálva inkább csak a macera részével értek egyet, mert amúgy ha feltölti az akksit, akkor az ugye azután nem marad sokáig feltöltött állapotban, hanem szépen ugye merülget, ahogyan órákig szól.
Mondom ezt úgy, hogy én nagyon akksimániás vagyok és a telefonon konkrétan kb 1 éve nem látott már teljes töltöttséget, hanem mindig 8x %-ig van csak töltve és persze 2x % alá sem hagyom.
Tipik, amikor én vagyok a telefonért és nem ő, értem.De amúgy ha a Soundcore tudja említésed alapján a kritériumot, akkor az úgy szintén egy határozott megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest