Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Én pont látom értelmét ezeknek, pl:
- simán kirakod egy polcra, pultra, egy kábel kell neki összesen, ellenben egy több darabos rendszerrel
- illik a környezetbe, simán jó lehet "berendezésként"/szobadíszként, ad egyfajta feelinget
- ha éppen másik szobában/ emeleten, vagy akár kint akarsz zenét hallgatni, könnyen viszed magaddal (és itt főként az akksis darabokra gondolok, bár volt, hogy a Magnat Prime One-t is vittem), nem vagy egy helyhez kötveNincsenek nagyon komoly hangcuccaim, nappaliban a tv mellett egy Samsung Q930C soundbar szett, dolgozószobában egy Edifier S2000MKIII, plusz van a hordozós kis Sony XB32, ezek mellé sokszor hiányzik a tárgyalt kategória. Pl ha a konyhában vagyok, vagy lent a szuterénban vagy inkább fent az emeleten, néha jól jönne egy kicsit jobb hangzás, de ezeken a helyeken nem akarok fixen komolyabb hangcuccot tartani. Udvarra szintén nem nagyon viszem ki, mert szomszédokat nem szoktam zavarni hangos zenével, elég oda a kis Sony is. Szóval én pont célközönség vagyok a jól kinéző beltéri hangszórókra. Legutóbb feleségem munkahelyén volt mikulás buli, ott is befigyelt a polcon egy Marshall Woburn, egyrészt jól nézett ki, másrészt az elég nagy közösségi teret baromi jól "bezenélte".
Soundcore Boom 2 Plus valószínűleg rendben lesz hangban az árához képest, csak éppen nem egy szépségdíjas hangszóró. Meglátjuk kedves lesz-e a fülemnek annyira, hogy meggyőzze az agyamat a megjelenést tekintve.
Pá: nem hallottam a Klipsch The One Plus-t, de az inkább a kisebb Authentics 200-nak ellenfele, videókat nézve/hallgatva, egy Authentics 300 szerintem hibátlan választás lenne, és ugye az akksis (200 és 500 nem).
-
Pá
addikt
válasz
<Adamsky> #18514 üzenetére
Egyébként nem zárkózom el egy normális 2.0 vagy akár 2.1 rendszertől sem. (esetleg soundbar+mélynyomó?)
Nem nekem lesz, nő használná, azért is fontos a kinézet, meg a nagyon egyszerű plug&play lejátszás és kezelhetőség. (bluetoothról vagy usb/jackől szóljon és ne nagyon kelljen mást állítgatni rajta)Először azt hittem, hogy kényelmes és praktikus megoldani egy ennyire kompakt és szép, egy hangszórós rendszerrel a dolgot, amit akár hordozni is könnyen lehet. De ha tényleg ennyire kompromisszumos a hangzás, akkor fel tudom adni a mobilitást, ami amúgy évente 1-2x jönne csak jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Képregény topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gigabyte alaplap topik
- NBA és kosárlabda topic
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Megaport gaming pc + billentyű
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged