- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha egyébként se lesz mozgatva, akkor szvsz. már csak szoba, ill. hely kérdése (el lehet-e szépen helyezni a hangfalakat?). Itt írtam nemrég egy belépő szintű példát. De ez már itt off. Amennyiben érdekel a téma, akkor keress rá itt a PH!-n, mert tuti van ennek a vonalnak is topic-ja. Ha van egy kis időd, akkor ajánlom "cheapaudioman" csatornáját. Neki vannak ilyen – ha jól emlékszem – 150-, 200-, 300$-os összeállításai.
Ja, meg ugye vannak az eleve bt.-s aktív bookshelf speakers. Pl.: EDIFIER S2000MKIII -
rizso
addikt
Én is agyalok egy komolyabb hangszórón, ami mutat is valahogy. Amivel tuti elégedett lennék, csak sajnálom rá a pénzt, az a Marshall Woburn III, de lehet a kisebb Stanmore is elég lenne.
Ami még nagyon szimpatikus, az a JBL Authentics 300, árban is kezd alakulni, van benne akksi, mutatós, és bár még nem hallottam, de az eddigi JBL/Harman tapasztalataim és különböző tesztek alapján tuti jó cucc. Esetleg Go Play 3-ra is ránézhetsz.
Btw kíváncsiságból rendeltem egy Soundcore Boom 2 Plus-t, ameddig rá nem szánom magam a 300-ra vagy egy Marshallra. Kíváncsi vagyok milyen élőben a hangja, kár, hogy jelenleg nincs mellette több hasonló kaliberű cuccom az összehasonlításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest