Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #17538 üzenetére
Hát, ha egy órával előbb írod, még meggondolhattam, volna de kifizettem paypal.
Ugyanennyiért lett volna az is, igaz kuka aksival.Hogy nézegettem, technikailag fejletteb (BT5, AKM DSP, HR Audio stb,) de ezeket kompenzálni tudom a Q15 dac-al, ami úgyis mindig ott lesz Line Outról hatom meg.
Hangerőben a Dockin tűnik nyerőnek, nem tudom, hangminőségben, meghajtókban hogy állnak?
Ahogy néztem a képeket, a Motionnak van egy passiv membránja középen, előre. És hol a második? Mert kettőt írnak neki.Az USB C töltés is előny a 12V-al szemben, de mást nem nagyon látok.
Viszont ez a kikapcsolható tütükélés Isten áldása lehet. Ez a Dockin nem tudja?
(egyszer volt egy telefonom, valami nomu s30 vagy mi, kimondottan outdoor telefon, és olyan hangos szignállal bootolt, ha rádobtam a párnát és ráültem, akkor is mindenki felébredt a házban. Külön appot kellett feltenni, hogy némítsa. Egy outdoor telefon,. vadászok, katonák, természetjárók welcome. Biztos vagyok benne, hogy szándákosan teszik bele a sz@rt, hogy ne tudjon többet, mint amit az árkategória megkövetel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Gurulunk, WAZE?!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MacSzerez.com - iPhone XR / Asztro / Kártyafüggetlen / 64GB / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest