Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibbike01 #17515 üzenetére
"Itt van pl a Charge 5 vs Motion 3."
Ribarszki a Motion+ -ról beszélt. És, ahogy korábban írtam szerintem nincs az a videót, amiben Te a JBL-t rosszabbnak fogod hallani.#17514 ribarszki
"A HK GoPlay3 már korrektebb ebben a tekintetben."
Esetleg majd ebbe nézz bele. A videóban egy 149,99 Eur-os (?) hangszórót hallhatsz, ami kuponnal – ha minden igaz – 112 lesz. Ez lehet átrendezi majd a piacot / árakat ... -
ribarszki
őstag
válasz
Videót? Milyen videót? Saját fülemmel hallottam.
De ez nagyban függ attól, hogy kinek mihez szokott a füle. Mivel nekem itthon sztereo hangfalpárom van (Dali+Hivox tuning) és NAD naturalista hangú sztereo erősítő, így kimondottan igénylem a tiszta közép és magas hangokat.
A JBL ebben gyenge, ez van. Ehhez nem kell videó. Nálam a Vifa az ami közelíti azt a hangminőséget. De ha még egy Onyx is brutális messze volt tőle, akkor szerinted egy JBL jobb? -
tibbike01
őstag
válasz
Vagy itt van a Boombox vs Boom Plus 4 perctől érdekes.
Eskü elmegyek fülészetre, ha ti jobbnak halljátok közép-magas-ének tartományban a Boom Plust vagy fentebb a Motion 300-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest