- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
Én totál elégedett vagyok a soundcore customer servicével, bár leginkább azért mert az ügyemmel fogalmatlanok foglalkoztak, és anyagilag éppen pont jól jártam. Persze kérdezhettem volna, hogy bocsi ti milyen számológéppel számoltok, de úgy voltam vele, hogy hát mégis az ő dolguk a saját cégüket képviselni, biztos jobban tudják, mint én...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #16730 üzenetére
A soundcore.eu persze, hogy lepattint, ha nem ott vetted (saját tapasztalat). De én nem is azt javasoltam, hogy ingyenes javíttatásért / cseréért kuncsorogjon náluk, hanem, hogy kérdezzen rá, tudnak-e gari időn túli javíttatásban segíteni? Van-e erre valamilyen "protokol" (vagy nagy ívben elhajítandó a cucc)?
" ... vagy ugyanolyan csapnivaló, mint volt."
Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van velük. Próbáld meg ugyanezt mondjuk a Sony-nál vagy a Technics-nél vagy bármelyik nagy(obb) márkánál.
Persze ehhez az kell, hogy tőlük vedd a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- ÚJ Bontatlan Apple Magic Keyboard (HUN)
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest