- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Csak emlegetnem kellett. Ma meghozta a futár. Annyi pozitív, hogy felhívott előtte. Ami a vicc, hogy az eredetileg megadott címre akarta előbb vinni (munkahelyi). Ebben az esetben nem értem, hogy akkor miért kellett címet egyeztetnem (meg sem említettem az eredeti címet szóval "átment" a rendszeren"), ha megvolt nekik az eredeti cím.
Mindegy.
Lényeg ,hogy tényleg jól szól. Egy olyan hangszóró kellett amit PC-re is köthetek és mobil is ha kell. Egy kis GENIUS SP-HF500A [link] váltott. Hát sokkal szebben szól mint az, bár azért ezen nem lepődtem meg. Ami durva, hogy brutál hangja van (nem elég, hogy hangos még tisztán is szól). Persze ez nekem meglepő akinek korábban csak egy kis gagyi emagos hordozható hangszórója volt
-
Aszpik
tag
válasz
cidalain #16368 üzenetére
Nekem is jó a címzés, csak hát tudja a ..., hogy milyen csatornákon közlekedik vagy éppen nem közlekedik az információ. Én december 11.-én rendeltem.
Ha már így alakult a magán címemet adtam meg mert szerencsére a héten még nem dolgozunk, de ha így alakul és a héten sem szállítják akkor a jövő héten kenhetem a hajamra mert akkor már az új cím nem lesz jó. Még beszéltem is a hölggyel, hogy akkor jövő elején mindenképpen hozza a kolléga ezért adtam meg a saját címem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest