- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #15210 üzenetére
" ... ha wifit (beépített chromecastot) is kap ... "
Az tényleg nem lett volna rossz ..."Nyilván a basszust ilyen eszközökben felesleges keresni ... "
Azért ezzel vitatkoznék. Egy (sima) Boom nem nagyobb (mások a dimenziók, de szvsz. nem nagyobb) mégis sokkal "nagyfiúsabban" szól.Ezzel az X600-al nekem épp az a bajom, hogy a Soundcore "eltalálta szarva közt a tőgyét". Vagyis a Motion+ -nál - bizonyos értelemben - jobb, de pl. a Boom Plus-nál (de vehetjük a Boom-ot is) gyengébb (és itt nem a hangerőre gondoltam).
"Egyébként 1 hasonló méretű wifis ... "
Jó lenne a wifi, de ezt tudnám a legkönnyebben elengedni.
Tegyék bele a Motion+ "vasát" (aptX, multipoint, jó minőségű csipogok, külön (?) erősítővel) egy nagyobb házba, nagyobb (min. ami a Boom-ban van) mélysugárzókkal, és akkora passzív membránok, mint a Boom esetén.
Röviden, - ahogy már sokszor írtam - Boom + Motion+ → a "tuti" hangszóró.Egy királyság viszont van az X600-ban, az pedig a parametrikus EQ. Vagyis nem fix. frekvenciák vannak.
Nem a legjobb minőségű kép, mert egy videóból vágtam ki. Egyébként vicces / szánalmas, hogy egy csomó "nagy tesztelő" nem is beszél erről (észre sem vette?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest