- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
LanyUs #14329 üzenetére
"A sztereó rendszert azért engedtem el, mert ott száll el csak igazán az ár!"
Sajnos nem vagyok járatos benne, de - ill. éppen az előbb említett okból - én futnék egy kört ezzel a sztereó vonallal. Első körben ebben a két topic-ban kérdezném meg a szakikat: HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek, HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás. Aztán pedig - attól függően, hogy mit ajánlanak - szétnéznék egy-két boltban és a HardverAprón (lehet egy hifista által "levetett" rendszerrel jobban jársz, mint egy akármilyen bt.-s hangszóróval).#14330 hcol7
Nézd, elégedett a hangszórójával, és szereti. Ennek ellenére tisztában van a korlátaival (a mélyek). Én is szoktam marketingelni a Motion+ -om, ha épp olyan érdeklődő jelenik meg itt a topic-ban, akinek szerintem beválna.
Én csak annyit mondtam, hogy sajnos - minden igyekezete ellenére - egy mobilos v. egy picit komolyabb külső, de mono mikrofon (nem tudom mivel lett felvéve az ominózus videó) édeskevés az ilyen összevetésekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest